close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهيه زولبيا باميه و شربت
loading...

مجله شلوغ

چگونه حرفه اي زولبيا باميه درست كنيم

طرز تهيه زولبيا باميه و شربت

طرز تهيه زولبيا باميه

طرز تهيه زولبيا باميه و شربت

زولبیا و بامیه از انواع شیرینی هایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد مصرف می شود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزه داران است

به ادامه مطلب برويد

زولبيا باميه درست كنيد ، آموزش آشپزي ، زولبيا براي افطار ، باميه براي افطار ، پخت زولبيا و باميه

مواد لازم براي شربت :

شكر         2 فنجان

 آب           يك فنجان

گلاب        2 قاشق سوپخوري

زعفران حل شده    يك قاشق مرباخوري

آبليمو        يك قاشق مربا خوري

طرز تهيه شربت :
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.

زولبيا مواد لازم:

200 گرم         نشاسته

180 گرم         ماست

20 گرم           آرد

يك قاشق سوپخوري    زعفران حل شده

 يك قاشق چايخوري      روغن جامد

يك دوم قاشق چايخوري  جوش شيرين

يك قاشق سوپخوري       آب يا گلاب

طرز تهيه:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم. در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.

زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.

* يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا و گوش فيل از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

باميه مواد لازم

آرد         200 گرم

آب         300 گرم

تخم مرغ    3 عدد

روغن جامد    يك قاشق سوپخوري

شكر              نيم كيلو

نمك          يك سوم قاشق چايخوري

آب            150 گرم

آبليمو        2  قاشق سوپخوري

گلاب            كمي

طرز تهيه :
آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.

براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد.

گوش فيل مواد لازم:

تخم مرغ       2 عدد

ماست          نصف فنجان

روغن جامد      يك قاشق سوپخوري

بيكينگ پودر     يك قاشق چايخوري

آرد                به مقدار كافي

طرز تهيه:
در ظرف گودي ماست و تخم مرغ و بيكينگ پودر را خوب به هم مي زنيم و روغن را اضافه كرده و آرد را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير صاف و يك دستي تهيه شود. سپس آن را چند قسمت كرده و چانه مي گيريم و روي خمير را با نايلون مي پوشانيم تا سطح خمير خشك نشود و جا بيفتد.

بعد از يكي دو ساعت هر يك از خميرها را با وردنه روي ميز به قطر 2 ميلي متر پهن كرده و با قالب گردي خمير را به صورت دايره قالب مي زنيم. سپس يك طرف دايره را جمع كرده و در روغن داغ سرخ مي كنيم . سپس روي آنها پودر قند مي پاشيم و در ظرف مي چينيم.

نكاتي در مورد تهيه گوش فيل:
1- در صورتي كه بخواهيد روي گوش فيل پودر شكر بپاشيد، در اين صورت قطر خمير را كمي نازك تر كنيد.

2- گوش فيل را مي توانيم به شكلهاي، مختلفي مانند مربع، پاپيوني و برگ هم در بياوريم.

3- اگر روغن گوش فيل سرد باشد، خمير پف نخواهد كرد.

4- اگر شربت رقيق باشد، گوش فيل زود نرم و بيات مي شود.

 

بازنشر : مجله شلوغ

منبع : تبيان

محمد بازدید : 92 جمعه 28 خرداد 1395 زمان : نظرات ()
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تست اين قالب

تست شماره 1

تست شماره 2

تست شماره 3

تست شماره 4

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
تبليغات در مجله شلوغ
تبليغات ارزان در اينجا