close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهيه نخود پلو با سس مخصوص / ببينيد و بپزيد
آخرین مطالب

آموزش تهيه نخود پلو با سس مخصوص / ببينيد و بپزيد

نخود پلو با سس مخصوص

آموزش تهيه نخود پلو با سس مخصوص ببينيد و بپزيد

ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب گوشت و نخود از قبل نیم پز شده به صورت كته دم میكنیم.مرغ را در ظرفی مناسب با كمی آب و سایر مواد دلخواه آبپز میكنیم و...

به ادامه مطلب برويد

جديد ترين هاي آشپزي در سايت مجله شلوغ

چگونه نخود پلو با سس مخصوص درست کنيم

مواد اولیه : برای 4 نفر
برنج 3پیمانه
نخود فرنگی 2پیمانه
آب گوشت 1ونیم لیوان
كره به میزان لازم
نمك به میزان لازم

مواد سس :
مرغ (بزرگ و ترجیحا سینه مرغ) 1قطعه
پیاز 1عدد
سیر 2حبه
قارچ 200گرم
آرد 1قاشق سوپخوری سرپر
كره (ذوب شده) 2قاشق سوپخوری
شیر (پرچرب) 1ونیم لیوان
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
 
طرز تهیه نخود پلو با سس مخصوص
طرزتهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب گوشت و نخود از قبل نیم پز شده به صورت كته دم میكنیم .مرغ را در ظرفی مناسب با كمی آب و سایر مواد دلخواه آبپز میكنیم و بعد آن را ریش ریش كرده و با مقداری كره تفت میدهیم.در ظرفی مناسب كمی روغن داغ میكنیم و پیاز ها را ریز ریز خرد كرده و در آن تفت میدهیم.سیر ها را رنده زده و با مقداری نمك مخلوط میكنیم و به پیاز سرخ شده اضافه كرده و با هم تفت میدهیم.قارچ ها را به شكل دلخواه خرد میكنیم و حرارت را كم كرده و آنها را به پیاز اضافه میكنیم و هم میزنیم تا كمی آب بیندازد.حال شیر را به مواد اضافه كرده و بعد از جوش آمدن آن آرد را كم كم به آن اضافه میكنیم و باز هم میزنیم شعله را ملایم كرده و مرغ پخته شده و ادویه را به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم سس به خوبی قوام گرفته و غلیظ شود.پس از آماده شدن برنج از سس برای روی آن استفاده كنید.
نكات:
1)سعی كنید از كره به جای روغن در این غذا استفاده كنید چون طعم غذای شما را واقعا بهتر میكند.
2)برای دم كردن برنج شما نیاز به 4ونیم پیمانه آب دارید مقداری كه آب گوشت در اختیار دارید را با پیمانه اندازه كنید

بپزيد بخوريد و لذت ببريد مجله شلوغ

مجله شلوغ

تابناک با تو

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تست اين قالب

تست شماره 1

تست شماره 2

تست شماره 3

تست شماره 4